Mooie tocht met een stukje vlees

Kolkman Zijdewind

Sinds de start van JuRstijl is Kolkman Zijdewind een zeer gewaardeerde klant. In 2013 ooit begonnen met de restyle van de website, volgden meerdere projecten snel. Zo organiseren ze regelmatig leuke tochten zoals de Ladies Tour, de Iedereen-kan-mee-op-zaterdagochtend-ritten en één in het bijzonder > de Bike ’n BBQ! 

Meer voor mannen
Ooit bedoeld als ’rauwe’ tegenhanger van de Ladies Tour, een bikkelharde rit zonder enige koffiestop. 95km rammen met als afsluiter een lekker stukje vlees met een biertje! Klinkt goed!

De ritten worden, onder leiding van Ambro & Pieter, georganiseerd. De BBQ wordt compleet verzorgd door de lokale WEBER-koning en slager, Patrick Broersen uit ’t Veld. 

Unieke plaat
Voor de uitingen van dit evenement zijn we in 2015 gestart met een ’stoere’ foto waarop fietsen en BBQ direct zichtbaar moesten zijn. Was allemaal in de haast! Auto lenen van de buurvrouw en snel heen voor de foto. Diezelfde zaterdagmiddag nog bewerkt en de eerste proef kon de deur uit! ’Fantastisch, niks meer aan doen!’ was de reactie. 

Dit concept houden we nog steeds aan! Elk jaar een nieuwe creatieve maar sprekende foto voor dit inmiddels unieke evenement voor mannen en vrouwen!

Inschrijven?
Dit jaar is er naast de gebruikelijke RACE een alternatieve MTB|Gravel tour uitgezet. Dus heb je trek in een lekkere BBQ? Eerst fietsen en dan lekker aansluiten voor een heerlijke rib!  

Kolkman-BikeNBBQ-2015 Kolkman-BikeNBBQ-2015
Kolkman-BikeNBBQ-2016 Kolkman-BikeNBBQ-2016
Kolkman-BikeNBBQ-2017 Kolkman-BikeNBBQ-2017
Kolkman-BikeNBBQ-2018 Kolkman-BikeNBBQ-2018